Veilige én stabiele vliesgevels met een extra architectonische waarde

Your sky is our limit

Vliesgevel en textielarchitectuur

Creëer met een vliesgevel een grotere attentiewaarde aan uw bedrijfsidentiteit. Inova vervaardigt vliesgevels volgens de Europese bouwnormen in samenwerking met architecten en ingenieurs. Deze architecten en ingenieurs ontwerpen vliesgevels afgestemd op uw bedrijfsidentiteit en dragen zorg voor de uitwerking ervan.

Voor de toepassing van uw vliesgevel kunt u kiezen uit materialen zoals PVC, glas, E.T.F.E. – folie, polycarbonaat of aluminium. Wilt u meer weten over de eigenschappen van deze materialen? Stel gerust uw vraag.

Dolce & Gabbana hoofd

Vliesgevel voorbeelden

Samen met onze fabrikant Tensoforma hebben wij onlangs de volgende vliesgevels ontwikkeld:

Batumi Airport

lees verder

De architecten van Batumi Airport kwamen met de vraag: kunnen jullie een vliesgevel ontwerpen en vervaardigen, wij vinden dat onze verkeerstoren een verouderde uitstraling heeft. Het is of de huidige toren slopen of we kiezen voor een nieuwe uitstraling.

Wij hebben gekozen voor een bespannen vliesgevel van PVC zodat de toren een vernieuwde bedrijfsidentiteit kreeg, met succes.

Deichmann Essen

lees verder

Deichmann Essen kwam voor advies bij ons. De klacht was dat de winkelruimtes – 3 etages – een te hoge belichting had van buiten af en de ruimtes daardoor te warm werden. Texoforms heeft gekozen voor een vliesgevel van PVC. De vliesgevel is geplaatst aan de bestaande buitengevel waardoor er geen last meer was van overbelichting en warmte, maar de winkel – en het winkelpubliek – heeft zo toch het ruimtelijke effect behouden.

Zara London

lees verder

De Zara Group London kwam met de vraag: ons gebouw – aan de onderkant van de winkelruimte – heeft geen eenheid met de bovenzijde van onze winkel, kunnen jullie hier meer eenheid in creëren?

Inova heeft gekozen voor de oplossing om hoge lamellen te plaatsen – die ook al in de boven zijde zaten – zodat de grote glazen winkelruimte één eenheid werd met het gebouw.

Onze partner

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken

Zonder onze partner kunnen wij niet deze kwaliteit vliesgevels leveren, zij zijn een zeer belangrijke factor in ons ambachtelijk productieproces.
Gezamenlijk met Tensoforma ontwerpen en vervaardigen wij uw vliesgevel voor een maximale attentiewaarde.

Talisa