Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken

In nauwe samenwerking met gerenommeerde nationale- en internationale partners

Onze partners in overkappingen, geveltechnieken, parasols op maat, promotie stands en luchthallen

Zonder onze partners kunnen wij niet deze kwaliteit leveren, zij zijn een zeer belangrijk aspect in ons ambachtelijk productieproces. Gezamenlijk ontwerpen en vervaardigen wij uw producten specifiek op maat om zo het maximale rendement uit uw project te halen.

Inova S.r.l.

Inova is gespecialiseerd in spankappen, droogloop en gemotoriseerde telescopische overkappingen voor horeca terrassen, hotels, restaurants, café, bars, special staal bouw en sportaccommodaties. Zij produceren voornamelijk op maat gemaakte overkappingen die in eigen beheer worden ontworpen en vervaardigd.

Samen met onze ingenieurs zijn wij in staat – volgens de Europese normen – overkappingen te ontwikkelen met maximale breedtes en Lengtes. Met deze geavanceerde technologieën zijn accommodaties 365 dagen per jaar lucratief.

inova-outdoor-innovation-logo

Plastex S.r.l.

Plastex is gespecialiseerd in het maken van luchthallen en daken van extreem grote dimensies. De membraam wordt vervaardigd van dubbelwandig PVC.

Een serieuze partner die al meer dan 15 jaar op de markt opereert en wereldwijd verkoopt.

plastex

Tensoforma

Tensoforma is specialist vliesgevels, Onze meest recente projecten zijn bijvoorbeeld geweest: voor benzinestations, stadions, tennisbanen, theaters en entrees. Zij stellen verschillende materialen samen tot een gecoat weefsel die uiterst duurzaam is.

Deze Italiaanse producent is uniek in materiaalkeuzes, architectuur en het toepassen van de nieuwste technologie. Vaste klanten van Tensoforma zijn:

| Prada | Dolce & Gabanna | Benneton | Louis Vuitton | Luna Rossa |

Tensoforma

Gaggio

Gaggio is een Italiaanse producent die is gespecialiseerd in het vervaardigen van parasols in grote dimensies. Zij hebben het complete productieproces en het ontwerp ervan in eigen beheer. Zo kunnen zij parasols samenstellen die volledig zijn afgestemd op uw wensen voor een maximaal rendement van uw terras.

Gaggio