Dé ideale oplossing voor een entree en aansluiting tussen twee gebouwen

met een droogloop op maat creëert u de verbinding

Architectonische droogloop

Een droogloop wordt gebruikt als overkapping, aansluiting tussen twee gebouwen of als walkway. Inova vervaardigt uw droogloop op maat volgens de Europese bouwnormen. Architecten en ingenieurs ontwerpen uw droogloop afgestemd op het gebouw en omgeving en dragen zorg voor de uitwerking ervan.

Voor de toepassing kunt u kiezen uit materialen zoals PVC, glas, E.T.F.E. – folie of polycarbonaat. Wilt u meer weten over de eigenschappen van deze materialen? Stel gerust uw vraag.

Droogloop hoofdafbeelding

Voorbeelden van drooglopen

 Samen met onze fabrikant Tensoforma hebben wij onlangs de volgende drooglopen ontwikkeld:

Amsterdam Arena

Lees verder

De vraag kwam bij ons binnen: ‘willen jullie een oplossing creëren om de loopbrug van de Amsterdam Arena te overkappen waarbij de huidige constructie intact blijft’.

Samen met de opdrachtgever is er gekozen voor een bespanning van PVC die is gemonteerd over deze bestaande constructie.

Samworth

Lees verder

Samworth kwam met de vraag voor een droogloop tussen twee gebouwen die zoveel mogelijk het buitengevoel creëert. Een belangrijk aspect van de opdrachtgever was dat de constructie niet zwaar op de gebouwen moest rusten.

Er is daarom gekozen voor een aluminium constructie met een E.T.F.E. – folie. Al deze materialen hebben namelijk de eigenschap dat ze licht in gewicht zijn en daarmee niet zwaar drukken op de aansluiting van deze twee gebouwen.

Skandia

Lees verder

Skandia wilde een entree creëren voor zijn gebouw zodat de in- en uitgangen van de trappenhuizen zijn overkapt.

Er is gekozen voor een droogloop van staal en aluminium die gedragen wordt door het gebouw.

Onze partner

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken

Zonder onze partner kunnen wij niet deze kwaliteit drooglopen op maat leveren, zij zijn een zeer belangrijke factor in ons ambachtelijk productieproces.

Gezamenlijk met Tensoforma ontwerpen en vervaardigen wij uw droogloop om zo de maximale functionaliteit en attentiewaarde te creëren.

Rebecca