Versterk uw bedrijfsidentiteit met een modulaire en mobiele promotie stand

Your sky our limit

Design promotie stand

Creëer samen met onze vormgevers een design beursstand die uw bedrijfsidentiteit dé attentiewaarde geeft. Inova vervaardigt modulaire beursstands waarbij alle losse elementen intact blijven. Zo kunt u eenvoudig de stand monteren en voor verschillende settings opbouwen.

Voor de toepassing van uw beursstand kunt u kiezen uit materialen zoals PVC, glas, E.T.F.E. – folie, polycarbonaat, staal of aluminium. Wilt u meer weten over de eigenschappen van deze materialen? Stel gerust uw vraag.

Louis Vuitton hoofdadbeelding

Voorbeelden promotie stands

Samen met onze fabrikant Tensoforma hebben wij onlangs de volgende promotie stands ontwikkeld: 

GoodYear

Lees verder

GoodYear kwam met de vraag voor een beursstand met een industriële look om zo de uitstraling van hun merk te versterken: de uitstraling moest sterk en blijvend zijn. Wij hebben gekozen voor een mobiele stand van staal met de uitstraling van metalen profielen.

Best Motors

Lees verder

Best Motors had de wens om een beursstand te ontwikkelen die – naast beurzen – ook in hun showroom past in een vaste opstelling.

Zo heeft de stand een optimale functionaliteit gekregen.

3M

Lees verder

Deze klant kwam met de vraag of wij met een beursstand een grote etalage konden creëren. Er is gekozen voor een stand met een spiegelplafond die zorgde voor een extra ruimtelijk effect. Zo leek het net of de stand uit meerdere etalages en etages bestond.

Onze partner

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken

Zonder onze partner kunnen wij niet deze kwaliteit beursstands leveren, zij zijn een zeer belangrijke factor in ons ambachtelijk productieproces.
Gezamenlijk met Tensoforma ontwerpen en vervaardigen wij uw beursstand voor de maximale attentiewaarde.

Rebecca