De ideale oplossing bij zon én regen

Met een horeca parasol op maat het hele seizoen door maximaal rendement uit uw terras

Horeca parasols op maat

Haal het maximale rendement uit uw terras met horeca parasols op maat. Inova produceert horeca parasols voorzien van geïntegreerde verwarming én verlichting zodat uw gasten er altijd comfortabel bij zitten.

Deze parasols kunnen wij leveren in extreem grote dimensies van maximaal 121 m2 – 11×11 meter – in elke gewenst formaat. Gerealiseerd uit één stuk, op één kolom.

Horeca parasols op maat

Verzekerd van een droog, warm én veilig terras

Het doek van uw parasol op maat wordt vervaardigd in Duitsland en zijn van een maritieme kwaliteit. Dit betekent dat de stoffen van onze parasols waterafstotend zijn en géén regen doorlaten.

De parasol is opgebouwd uit zware aluminium onderdelen. De structuur wordt door de fabrikant berekend op windbelasting en aangepast op uw persoonlijke terrassituatie. 

Horeca parasols op maat voorbeelden

Samen met onze fabrikant Gaggio hebben wij onlangs de volgende horeca parasols ontwikkeld: 

Vrienden van de Burgemeester

lees verder

Eetcafé Vrienden van de Burgemeester kwam met de vraag: een zo groot mogelijke parasol met zo min mogelijk obstakels. Wij hebben gekozen voor twee parasols van 9×11 meter. Uniek aan dit project is dat deze parasols niet vaststaan in de grond, maar zijn bevestigd in een verrijdbare kast. Zo kunnen zij eenvoudig de parasols verplaatsen met een pompwagen.

Restaurant Clooney

lees verder

Restaurant Clooney heeft gekozen voor drie verrijdbare parasols – van 8×8 meter – compleet met geïntegreerde led-verlichting en verwarming.

Club de Pier Pannenkoekenhuis

lees verder

De parasols op maat voor Club de Pier Pannenkoekenhuis zijn bevestigd op de Pier en daarmee eenvoudig in gebruik. Zij kunnen zelf de parasols – 7×7 meter – bedienen en kantelen wanneer er extreme weersomstandigheden zijn of gasten juist in de zon willen zitten.

Beachclub Habana

lees verder

Beachclub Habana is gebouwd in een zogenaamde u-vorm. Hier was de wens om binnen de maten van deze u-vorm een op maat gemaakte parasol te plaatsen. Wij hebben hier gekozen om de oppervlakte op te splitsen in twee gelijke delen en hiervoor zijn twee parasols geproduceerd – 6×6,5 meter – met geïntegreerde verlichting.

Viswinkel en restaurant Simonis

lees verder

Viswinkel en restaurant Simonis had de vraag om op een openbare weg verrijdbare parasols te plaatsen inclusief staantafels. Deze parasols – van de afmeting 3 bij 4,5 en 3 bij 4 meter – kunnen aan elkaar geschakeld worden voor een optimaal resultaat. Wel zo efficiënt, de staantafels zijn om de kolom heen gebouwd.

Strandclub WIJ

lees verder

Strandclub WIJ wilde graag een terras realiseren waar hun gasten warm en droog kunnen zitten, het hele seizoen door. Hier is gekozen voor drie parasols van 6 x 6 meter die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Zo is er een terras gerealiseerd van 108 m2.

Onze partner

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken

Zonder onze partner kunnen wij niet deze kwaliteit parasol op maat leveren, zij zijn een zeer belangrijke factor in ons ambachtelijk productieproces.

Er zijn bijna geen fabrikanten die dit maatwerk kunnen leveren. Gezamenlijk ontwerpen en vervaardigen wij uw producten specifiek op maat om zo het maximale rendement uit uw terras te halen.

Standaard parasolmaten
Gaggio produceert ook standaardmaten van 5 x5 meter tot 11 x 11 meter, de meest verkochte parasols in Nederland zijn:

| Parasol 6×6 | Parasol 7×7 | Parasol 10×10 | Parasol 11×11 |

Talisa